Το σεμινάριο της μεθόδου Silva τώρα σε ψηφιακή μορφή!

Για να μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε εσύ το θέλεις!

20+ Ώρες εκπαίδευσης

6.000.000 + απόφοιτοι παγκοσμίως

Θέλεις να ενεργοποιήσεις το πλήρες δυναμικό του ΝΟΥ σου;

Ψάχνεις για λύσεις σε επίμονα προβλήματα;
Ψάχνεις τον τρόπο για να πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου;
Η μήπως ψάχνεις μια καθοδήγηση για να βρεις τον σκοπό σου και να αναπτύξεις τις δυνατότητες σου;
Ίσως να έχεις ακούσει και εσύ ότι οι απαντήσεις που ψάχνεις είναι μέσα σου. Αλλά πώς αποκτάς πρόσβαση σε αυτές;
Η απάντηση, όπως θα ανακαλύψεις, βρίσκεται σε ένα διαφορετικό επίπεδο του ΝΟΥ που όλοι έχουμε - αλλά ελάχιστοι έχουν πρόσβαση συνειδητά.
Αυτήν την πρόσβαση αποκτάς με το σεμινάριο της Μεθόδου Silva ένα από τα πιο βραβευμένα και επιστημονικά αναγνωρισμένα σεμινάριο στον κόσμο.

Με την αγορά σήμερα θα λάβεις και 5 ακόμα μοναδικά ΔΩΡΑ

Τι έχουν πει για την μέθοδο Silva

Οτιδήποτε έχει το όνομα του Jose Silva σαν συγγραφέα, έχει την ψήφο μου πριν καν διαβάσω την πρώτη σελίδα.
Wayne Dyer, 
Διάσημος συγγραφέας, ομιλητής
Η μέθοδος Silva είναι μια από τις εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που έχω ανακαλύψει.
Jack Canfield,
Συγγραφέας του ″Βάλσαμο για την Ψυχή″ και ″Το Μυστικό″
Ότι είπε ο Jose Silva τόσα χρόνια πριν επαληθεύεται σήμερα απο την επιστήμη.

Deepak Chopra
Συγγραφέας, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής στο Columbia University
Απο την μέθοδο Silva έμαθα για τον δημιουργικό οραματισμό και την φαντασία.

Shactie Gawain,
Συγγραφέας του ″Δημιουργικού Οραματισμού
Με βάση τα νεότερα ευρήματα από πρόσφατη γενετική μελέτη του Χάρβαρντ για τις επιπτώσεις της χαλάρωσης, της συνειδητής αναπνοής, και της θετικής καθοδηγούμενης νοερής απεικόνισης, αισθάνομαι βέβαιος ότι πολλές από τις μεθόδους, όπως διδάσκονται από τη Silva International, μπορούν να διεγείρουν την έκφραση των γονιδίων στον εγκέφαλο που εμπλέκονται στη μείωση της σωματικής και ψυχολογικής έντασης και την τόνωση της ανοσοποιητικής λειτουργίας.

Mark Robert Waldman,
Neuroscientist & Bestselling Author of How God Changes Your Brain
 Από: Παναγή & Μαριάνα Μεταξάτου

Το Μαγικό Ραβδί 

Πόσο θα πλήρωνες για ένα μαγικό ραβδί που θα σε μεταμόρφωνε από το άτομο που είσαι, σε αυτό που θέλεις να γίνεις;

Που θα άλλαζε τη ζωή σου από αυτή που είναι τώρα, σε αυτή που θέλεις να έχεις;

Σε έχουν πείσει ότι δεν υπάρχει κανένα «μαγικό ραβδί» και αν υπήρχε θα ήταν τόσο ακριβό που δεν θα μπορούσες να το αγοράσεις.

Ότι και να είναι αλήθεια, αλλού είναι το θέμα.

Κατάφεραν να σε αποπροσανατολίσουν από αυτό που θα έπρεπε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος.
Στον δικό σου εαυτό! Στο δικό σου «ραβδί» που μπορείς να το κάνεις όσο μαγικό θέλεις...!

Το δικό σου μαγικό ραβδί είναι ο εγκέφαλος σου. 

Η πυρηνική σου δύναμη.

100.000.000.000 νευρώνες, που είναι τα εγκεφαλικά κύτταρα, στην υπηρεσία της μοναδικής δημιουργικής δυνατότητας που σε προίκισε η Ανώτερη Ευφυΐα, της Φαντασίας σου.

Κανείς δεν σου έμαθε πως δουλεύει αυτός ο κβαντικός, βιολογικός υπέρ υπολογιστής, ο εγκέφαλος σου.
Αν αγοράσεις μια φρυγανιέρα θα σου δώσουν και ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης, αλλά σε καμιά τάξη σε όσα σχολεία πήγες δεν σου έδειξαν πώς λειτουργεί αυτό το πολύτιμο όργανο.

Μήπως ήρθε η στιγμή να μάθεις;

Ποιά είναι όμως...
" Η Μέθοδος Silva "
Και τι μπορεί να σημαίνει για εσένα...;

Η μέθοδος Silva είναι ένα ιδιαίτερα δοκιμασμένο σεμινάριο σχεδιασμένο για να αφυπνίσει την δυναμική του Νου σου.
Μέσα από μια εύκολη και βιωματική διαδικασία, θα αποκτήσεις πλήρη κατανόηση των τεσσάρων βασικών επιπέδων συνείδησης - και πώς να χρησιμοποιείς κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα για να πετύχεις αυτό που εσύ επιθυμείς.

 • Επίπεδο ΒΗΤΑ:  Το επίπεδο που βρίσκεσαι όταν είσαι σε εγρήγορση και συνειδητός και χρησιμοποιείς τις φυσικές σου αισθήσεις για πρόσληψη πληροφοριών.
 • Επίπεδο ΑΛΦΑ:  Ένα ήρεμο και δεχτικό επίπεδο συνειδητότητας το οποίο το βιώνουμε συνήθως μέσω διαλογισμού ή σε ελαφρύ ύπνο. Είναι το ιδανικό επίπεδο για εκμάθηση, ανάπτυξη και αυτοβελτίωση. 
 • Επίπεδο ΘΗΤΑ:  Το επίπεδο του παθητικού διαλογισμού και της επικοινωνίας με το διαισθητικό και πνευματικό επίπεδο. Ιδανικό για ενδοσκόπηση, αυτοϊαση και πολλά άλλα.
 • ​Επίπεδο ΔΕΛΤΑ:  Το βαθύτερο επίπεδο. Βαθύς Ύπνος - Ασυνείδητο

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ...

 • Να αποκτούσες ακριβή καθοδήγηση στις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου
 • Να κυριαρχούσες πάνω στο στρες
 • ​Να κοιμόσουν χωρίς τη χρήση φαρμάκων και να ξυπνούσες ανανεωμένος και ξεκούραστος
 • ​Να δημιουργούσες δυνατές σχέσεις που θα έκαναν τη ζωή σου καλύτερη
 • ​Να βελτίωνες την μνήμη σου

 • Να μπορούσες να διαχειρίζεσαι και να εξουδετερώνεις τον πόνο
 • Να μπορούσες να βελτιώσεις την ικανότητα μάθησης
 • ​Να ενεργοποιούσες την δύναμη του νου σου για να επιτυγχάνεις τους στόχους σου
 • ​Να αξιοποιούσες την αποθήκη απεριόριστων πληροφοριών που βρίσκεται στο νου σου.
 • ​Να αποκτούσες τη σφοδρή επιθυμία ή ένα δυνατό σχέδιο που θα σε εκτόξευε προς τους στόχους σου

Πώς θα τα καταφέρουμε όλα αυτά;

Έρευνες της επιστήμης του νου έχουν δείξει ότι το κλειδί για την αφθονία, την επαγγελματική επιτυχία, υγεία, ευτυχία και φώτιση, βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση του νου που προκαλείται από συγκεκριμένες συχνότητες του εγκεφάλου.  
O Jose Silva είναι ο ιδρυτής της μεθόδου Silva και πρωτοπόρος στην έρευνα ενδυνάμωσης του νου. Ο Silva αφιέρωσε την ζωή του στην αφύπνιση του κρυμμένου δυναμικού του ανθρώπινου μυαλού που επιτυγχάνεται όταν ο εγκέφαλος παράγει κύματα άλφα. 

Η Μέθοδος Silva εκπαιδεύει το άτομο να λειτουργεί στην άλφα συχνότητα συνειδητά και με τις τεχνικές που μαθαίνει να αξιοποιεί το δυναμικό που απελευθερώνεται.
Μετά απο 24 χρόνια έρευνας, κυκλοφόρησε τα ευρήματα του το 1966 και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του τελειοποιώντας και διδάσκοντας τη Μέθοδο Silva εκπαιδεύοντας εκατομμύρια άτομα πώς να αναπρογραμματίσουν το νου τους, έχοντας πλήρη επίγνωση, όπως με έναν υπολογιστή. 
Γιατί είναι αυτό σημαντικό; 
Λοιπόν φαντάσου να μπορούσες να προγραμματίσεις τον εαυτό σου συνειδητά. 
Τι θα γινόταν αν μπορούσες πιο εύκολα να ξεπεράσεις κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή το τσιμπολόγημα;  
Αν μπορούσες να αυξήσεις το IQ σου, να καλλιεργήσεις μια θετική νοοτροπία πλούτου, και να αφυπνίσεις τη φυσική ικανότητα ίασης του νου σου, και όλα αυτά να γίνονται προγραμματίζοντας το υποσυνείδητό σου; 
Ένα πλήθος αποφοίτων που χρησιμοποιούν τις τεχνικές της Μεθόδου Silva αναφέρουν μια ποικιλία από οφέλη, από την ανακούφιση από το στρες μέχρι αυξημένη δημιουργικότητα και διαίσθηση, ακόμη και δυνητικά επιταχυνόμενη σωματική και συναισθηματική θεραπεία. 
Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν τη Μέθοδο Silva ήταν συχνά σε θέση να επιτύχουν μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην συναισθηματική τους κατάσταση, τις συνήθειες τους, την καριέρα τους, τα οικονομικά τους και την υγεία τους.

Τα βασικά ΟΦΕΛΗ της εκπαίδευσης

Μεταμόρφωσε το χάος σε δημιουργική ροή

Όλοι έχουν στρες. Αυτό είναι αναπόφευκτο, αλλά μπορείς να μάθεις να το αντιμετωπίζεις με εποικοδομητικό τρόπο. Η Silva σου δίνει τα εργαλεία για να μετατρέψεις το άγχος σε διαύγεια, δημιουργικότητα, ακόμη και χαλάρωση. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα μάθεις σε αυτό το διήμερο σεμινάριο είναι το πώς να βάζεις τον εαυτό σου σε ένα βαθύ επίπεδο διαλογισμού και πώς να χρησιμοποιείς το στρες προς όφελος σου.

Θετικές σκέψεις = Θετικά αποτελέσματα

H ευτυχία είναι κάτι που όλοι θέλουμε. Οι τεχνικές στο Silva Life System σε βοηθούν να ανακαλύψεις το σκοπό της ζωής σου, να λύσεις τα προβλήματα που σε μπλοκάρουν και να μετατρέψεις αυτή την αρνητική εσωτερική φωνή σε μια θετική, υποστηρικτική νοοτροπία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από το να συνειδητοποιούμε ότι το μυαλό μας είναι με το μέρος μας.

Βελτίωσε την θεραπεία Νου – Σώματος

Στο Silva Life System θα μάθεις μια ποικιλία μεθόδων νοερής απεικόνισης σχεδιασμένες να επιταχύνουν τη νοητική και σωματική σου φυσική ικανότητα για σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν μελετηθεί και εγκριθεί από πολλούς ιατρούς.

Ενίσχυσε την δημιουργικότητά σου

Η δημιουργικότητα δεν είναι μόνο για τους καλλιτέχνες - είναι μια πολυμήχανη κατάσταση του νου που οδηγεί στην επιτυχία. Μελέτες δείχνουν ότι η δημιουργικότητα ενισχύεται όταν λειτουργούμε στο επίπεδο άλφα. Με το Silva Life System θα διδαχτείς να εισέρχεσαι στο επίπεδο άλφα κατά βούληση και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιείς τον δημιουργικό σου νου για να βρίσκεις λύσεις και να αφήσεις την έμπνευση να ρέει.

Πραγματοποίησε τους στόχους σου

Η εκπαίδευση στο Silva Life System σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου να αντιληφθείς το δυναμικό του εγκεφάλου σου και τη δύναμη του νου σου και να είσαι σε θέση να βάλεις υψηλότερους στόχους, που βοηθούν εσένα και την ανθρωπότητα, και σου δίνει και την κινητήρια δύναμη που απαιτείται για να υλοποιηθούν. Με την Τεχνική του Καθρέπτη του Νου στην συχνότητα Άλφα είτε είσαι 12 χρονών είτε 80 αποκτάς την πίστη που απαιτείται και την προσδοκία για την γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. 

Νοητική εκπαίδευση & Βελτίωση Επιδόσεων

Το Silva Life System είναι κάτι περισσότερο από μια κινητήρια εκπαίδευση αυτοβοήθειας. Τα τυπικά μαθήματα αυτοβοήθειας σου δίνουν ένα υψηλό ενθουσιασμό για λίγες μέρες, αλλά οι άνθρωποι συχνά επανέρχονται στους παλαιούς τρόπους τους μετά από αρκετές εβδομάδες. Όχι με τη Silva. Η Silva σου δίνει περισσότερα από έμπνευση, σου δίνει τα εργαλεία για να ζεις καθημερινά.

Κάνε αναζωογονητικό, ήρεμο ύπνο & Ξύπνα γεμάτος ενέργεια

Η Silva σε διδάσκει να δίνεις εντολή στο νου σου να σε παίρνει ο ύπνος όταν το θέλεις. Επίσης μαθαίνεις να ρυθμίζεις το εσωτερικό σου ρολόι για να ξυπνάς την ώρα που επιθυμείς, χωρίς τη χρήση ξυπνητηριού. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το σώμα σου συντονίζει φυσικά τους κύκλους του ύπνου και σου επιτρέπει να ξυπνάς ξεκούραστος. Φαντάσου πόσο πιο παραγωγικός και γεμάτος ενέργεια θα είσαι όταν μπορείς να εξασφαλίσεις μια ξεκούραστη νύχτα.

Χρησιμοποίησε την δύναμη των ονείρων

Σε όλη την ιστορία, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τα όνειρα τους για να αναπτύξουν νέες ιδέες και να αποκτήσουν ισχυρή διορατικότητα. Ο εφευρέτης Elias Howe είχε μια αποκάλυψη σχετικά με το πώς να βελτιώσει τη ραπτομηχανή μέσα από ένα όνειρο. Ο Paul McCartney εμπνεύστηκε το τραγούδι “Yesterday” από ένα όνειρο. Η δομή του μορίου του άνθρακα-6 ανακαλύφθηκε μέσα από ένα όνειρο. Με τις τεχνικές της Silva για τον έλεγχο των ονείρων, μπορείς να μάθεις πως να χρησιμοποιείς τα όνειρά σου για να ενισχύσεις τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων σου, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση σου

Αύξησε την δύναμη της Διαίσθησής σου

Η Silva αναγνωρίζει ότι όλοι γεννιούνται με διαισθητικές ικανότητες, και ότι όποιος μαθαίνει πώς να ενισχύει αυτές τις ικανότητες μπορεί να λειτουργήσει σε βέλτιστο επίπεδο απόδοσης. Μέσα από δικές μας επιστημονικές και δοκιμασμένες στο χρόνο διαδικασίες, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς έμφυτες ψυχικές ικανότητες σου για την καθημερινή επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων, με αποτέλεσμα μια πιο ευτυχισμένη, πιο επιτυχημένη και πιο σίγουρη ζωή.

Ποιές νοητικές ασκήσεις περιλαμβάνονται στην εκπαίδευση; 

 • Έλεγχος Ύπνου (για να βάλεις εσύ ένα ΣΤΟΠ στην αυπνοία)
 • ​Τεχνική Ρολογιού (για να ξυπνάς ότι ώρα θέλεις χωρίς ξυπνητήρι)
 • ​Έλεγχος Εγρήγορσης (για να μπορείς να παίρνεις ενέργεια όταν νυστάζεις και να ανανεώνεσαι)
 • ​Έλεγχος Ονείρων (για να θυμάσαι τα όνειρα σου και να τα προγραμματίζεις ώστε να σου δίνουν απαντήσεις)
 • ​Έλεγχος Πονοκεφάλου (για να σταματάς τον πονοκέφαλο)
 • ​Νοερή Οθόνη (για να εξασκήσεις τον οραματισμό και την φαντασία σου)
 • ​Κλειδιά Μνήμης (για να βελτιώσεις την μνήμη σου)
 • ​Τεχνική Τριών Δαχτύλων (για να μπορείς να βρίσκεσαι στο επίπεδο ΑΛΦΑ άμεσα και όποτε θέλεις)
 • ​Καθρέπτης του ΝΟΥ (για να προγραμματίσεις τους στόχους σου με το σωστό τρόπο σε βαθύτερο επίπεδο του νου για να έχεις σίγουρη και γρήγορη επιτυχία)
 • ​Έλεγχος βάρους και συνηθειών (Για να ελέγχεις εσύ τις συνήθειες σου και όχι το αντίθετο)
 • Ανύψωση Χεριού (για να εισέλθεις σε βαθύτερα επίπεδα του ΝΟΥ)
 • ​Αναισθησία με το Γάντι (για να περιορίσεις τον φυσικό πόνο)
 • ​Ποτήρι με το Νερό (για να πάρεις απαντήσεις)

και Ακόμα...

 • Άσκηση Νοητικού Ταξιδιού σε Πολλές Διαστάσεις (Για εκπαίδευση στον οραματισμό την φαντασία και την υποκειμενική επικοινωνία)
 • ​Δημιουργία του Εργαστηρίου του Νου και Εισαγωγή των συμβούλων (Ο προσωπικός σου χώρος για την πνευματική σου εργασία)
 • ​Κύκλος Ενέργειας με Συμβούλους

Η εστιασμένη σκέψη φέρνει διευρυμένη αντίληψη και καινοτόμες λύσεις

Οι καιροί αλλάζουν και μάλιστα πολύ γρήγορα . 

Είμαι σίγουρος πως έχετε κάνει αυτή τη διαπίστωση και εσείς . 

Η επιτυχία σήμερα σηματοδοτείται από τον βαθμό προσαρμογής που έχει κάποιος και όχι από άλλα στοιχεία που στο παρελθόν έπαιζαν σημαντικό ρόλο.

Στο ίδιο το φυσικό περιβάλλον αποδεικνύεται ότι επιβιώνει ο οργανισμός όχι απαραίτητα ο δυνατός αλλά ο ευέλικτος και αυτός που είναι έτοιμος να δεχθεί το καινούργιο και να αφήσει το παλιό .

Στο Πανεπιστήμιο Harvard διαπιστώθηκε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος αδυνατεί να εστιάσει το νου του σε μια σκέψη περισσότερο από 6 – 11 δευτερόλεπτα (λόγω στρες) και αυτό φαίνεται να είναι η κύρια αιτία που αδυνατεί να πετύχει τους στόχους του.

Ο εγκέφαλος χρειάζεται τριπλάσιο χρόνο για να δεχθεί ένα πρόγραμμα (σκέψη) και να αρχίσει να συγκεντρώνει πληροφορίες για το πως θα το εκτελέσει (πραγματοποιήσει).

 • Μια περαστική σκέψη δεν προγραμματίζει
 • ​ Μια σκέψη που διαρκώς διακόπτεται από άλλες δεν προγραμματίζει.
 •  Mια σκέψη που αναιρείται από περιοριστικά πιστεύω δεν προγραμματίζει.  
 • ​Μια σκέψη που συνοδεύεται από αρνητικές σκέψεις ,αμφιβολίες και χαμηλή αυτοεκτίμηση ακυρώνεται και δεν προγραμματίζει.

Για να αποδώσει ο εγκέφαλος μας και να συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ιδέες ώστε να γίνει μια σκέψη γεγονός, χρειάζεται να εστιάσει σε μια εικόνα τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.

Αυτό κάνουν οι νοητικές τεχνικές της Μεθόδου ΣΙΛΒΑ σε όσους τις χρησιμοποιούν. 

Στη Νοερή οθόνη με τον Καθρέπτη του νου και το Εργαστήριο επιτυγχάνουμε την Εστίαση του νου σε μια σκέψη εικόνα.

Οι ευεργετικές δηλώσεις που επαναλαμβάνουμε καθώς και το νοητικό ξεκαθάρισμα για τη διαγραφή των αρνητικών λέξεων και φράσεων από το λεξιλόγιο μας , βοηθούν τον εγκέφαλο να κάνει απρόσκοπτα τις συνδέσεις – συνάψεις που χρειάζονται για να βρει τις πληροφορίες για δράση.

Η τεχνική των 3 δαχτύλων , τα όνειρα , το ποτήρι με το νερό και οι σύμβουλοι στο εργαστήριο είναι τα ‘’ κλειδιά ‘’για να ξεκλειδώσουμε τα ‘’αρχεία’’ του μυαλού μας και να πάρουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε οτιδήποτε.

Προσθέστε σε αυτά και τις τεχνικές για καλύτερη μνήμη και καλύτερα αποτελέσματα σε εξετάσεις , διαλέξεις, διαγωνίσματα.
O χάρτης του εγκεφάλου που ανέπτυξε ο Jose Silva
Όλα αυτά βεβαίως γίνονται σε ένα επίπεδο λειτουργίας του εγκεφάλου , όπου ενεργοποιούνται οι ολιστικές συνθετικές δυνατότητες του ,το επίπεδο ΑΛΦΑ και η σκέψη αρχίζει να είναι δημιουργική (φαντασία) . 

Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος (90%) δεν λειτουργεί συνειδητά σε αυτό το επίπεδο. Έτσι όταν ακριβώς ο εγκέφαλος είναι σε θέση να λύσει προβλήματα πάσης φύσεως , ο μέσος άνθρωπος κοιμάται και δεν τον αξιοποιεί.

Στο Silva Life System το πρώτο που μαθαίνει κάποιος από την αρχή του σεμιναρίου, είναι πως να παραμένει συνειδητός ενώ ο εγκέφαλος του χαλαρώνει και έρχεται στο κατάλληλο επίπεδο ΑΛΦΑ.

Πενήντα ολόκληρα χρόνια η Μέθοδος διδάσκεται με τον ίδιο τρόπο και παρόλο που την παρακολουθούν άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα , θρησκεία, αντιλήψεις και κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον (131 χώρες) , έχει παντού επιτυχία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μαρτυρίες εκατομμυρίων ανθρώπων (αποφοίτων) που δηλώνουν ότι άλλαξε η ζωή τους εφαρμόζοντας τις τεχνικές. 

Απλά έλυσαν ευκολότερα τα προβλήματα τους . 

Αναβάθμισαν τη ζωή τους θέτοντας υψηλότερους στόχους , επειδή η αυτοεκτίμηση τους αυξήθηκε, πετυχαίνοντας τους.

Θα μπορούσε να ονομάσει κάποιος αυτό το σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ .

Είναι όμως πολύ περισσότερο από αυτό.

Ίσως αν προσθέταμε τρεις ακόμη λέξεις να αποδίδαμε καλύτερα το περιεχόμενο του .

Ι Σ Ο Ρ Ρ Ο Π Ι Α – Α Ρ Μ Ο Ν Ι Α – Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α

 • ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στη ζωή κάποιου μόλις μπορέσει να ελέγξει το στρες και να ιεραρχήσει τους στόχους του.
 • ​ΑΡΜΟΝΙΑ είναι το αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πραγματικών αναγκών του (φυσικών , συναισθηματικών, πνευματικών) και όχι επίπλαστων ψευδαισθήσεων 
 • ​ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι η αναζήτηση της ευχαρίστησης στην καθημερινότητα του. Το να ζει με αυτοπραγμάτωση . Να ζει στο παρόν . Να ανακαλύπτει την Ανώτερη Ευφυία σε ότι αντιλαμβάνεται.

Διδακτέα Ύλη Σεμινάριου

Το σεμινάριο Silva Life System περιέχει 38 βίντεο με θεωρία και πρακτικές ασκήσεις.
Θα έχεις καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου για να αξιοποιήσεις και να εξελίξεις όλα τα επίπεδα του ΝΟΥ.
Όσο θα προχωράς στο σεμινάριο θα αρχίσεις να κατευθύνεις την εσωτερική σου δύναμη. Για παράδειγμα, η διαίσθηση και η δημιουργικότητα σου θα εξελιχθεί.
Δημιουργικές λύσεις και στιγμές πλήρους διαύγειας θα αρχίσουν να εμφανίζονται όλο και περισσότερο.
Θα αρχίσεις να νιώθεις αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό σου.
Μέχρι το τέλος του προγράμματος θα έχεις μια πλήρη εικόνα του δυναμικού του ΝΟΥ σου αλλά και τα εργαλεία για να το αξιοποιήσεις.

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου είναι αφιερωμένο στο πνευματικό ξεκαθάρισμα γιατί είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί το έδαφος και να φύγουν όλα τα “ζιζάνια” πριν προχωρήσουμε στη “σπορά”.

Θα μπορέσεις να εντοπίσεις αρνητικές λέξεις και εκφράσεις που χρησιμοποιείς, καθώς και τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις και θα μάθεις να τα ακυρώνεις και να τα αλλάζεις με θετικά. 

Αρνητικό είναι κάθε τι που δεν σε ωφελεί.

Θα μπορέσεις να εντοπίσεις ένα περιοριστικό πιστεύω που εμποδίζει την εξέλιξη σου και να το αλλάξεις.

Περιλαμβάνει:
 • Δυναμική χαλάρωση: Θα μάθεις τον παγκοσμίως γνωστό τρόπο χαλάρωσης και διαλογισμού της Μεθόδου Silva (δεν απαιτείτε καμία εμπειρία)
 • Άσκηση Μεγάλης Χαλάρωσης: Θα ξεκινήσεις να ελεγχεις το επίπεδο συνήδεισής σου με αυτήν την άσκηση και θα μπορείς συνειδητά να βρίσκεσαι στο ΑΛΦΑ.
 • Άσκηση Περιορστικών Πιστεύω: Είναι η στιγμή να αφαιρέσουμε απο την  ζωή μας πεποιθήσεις που μας περιορίζουν και μας αποτρέπουν απο τα όνειρά μας. Με αυτήν την άσκηση θα ανακαλύψουμε τα δικά μας περιοριστικά πιστεύω και θα τα αφαιρέσουμε.

Στρες είναι η απάντηση του σώματος σε ένα ξαφνικό γεγονός ή απειλή. Στρες προκαλεί και ένα θετικό γεγονός που φέρνει αλλαγές στη ζωή μας.

Όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι βιώνουν το στρες στην καθημερινότητα τους και είναι απαραίτητο να μπορούν να το διαχειριστούν.

Θα μπορέσεις να απαλλαχτείς από το χρόνιο στρες και αυτό που προέρχεται από περιοριστικές πεποιθήσεις και τα «πρέπει» καθώς και να εξουδετερώσεις κάθε άλλο είδος στρες που συσσωρεύεται στη διάρκεια της ημέρας με την άσκηση:

Μεγάλη Χαλάρωση

Με την άσκηση αυτή μαθαίνεις να λειτουργείς μέσα σε ελάχιστο χρόνο στην άλφα εγκεφαλική συχνότητα όπου αποκτά ισχύ ο βιολογικός προγραμματισμός του εγκεφάλου σου για υγεία, αυτοθεραπεία και αυτοκαθαρισμό. Εξουδετερώνεις έτσι, κάθε επιβλαβή ουσία που παράγεται από το στρες μέχρι και μέσα σε κάθε κύτταρο του σώματος σου.
Από τα πρώτα συμπτώματα του στρες είναι η αϋπνία, η κούραση των βλεφάρων (νύστα) δυσκολία στο ξύπνημα, ο πονοκέφαλος, η ημικρανία και το να μη θυμάσαι τα όνειρα σου.
Αντιμετωπίζονται και σταματούν να υφίστανται με τις νοητικές ασκήσεις που γίνονται στην εγκεφαλική συχνότητα άλφα και είναι:

 • Έλεγχος Ύπνου
 • ​Τεχνική Αφύπνισης
 • ​Τεχνική Εγρήγορσης
 • ​Έλεγχος Ονείρων
 • ​Έλεγχος Πονοκεφάλου και Ημικρανίας
Τώρα που τα εμπόδια των αρνητικών σκέψεων και πεποιθήσεων έχουν ξεπεραστεί και ελέγχεις το στρες είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με το απεριόριστο δυναμικό του εγκεφάλου – νου σου και να μάθεις τεχνικές που θα φέρουν στον εαυτό σου και στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς σε κάθε τομέα.

Οι τεχνικές που θα μάθεις είναι:
 • Έλεγχος του Πόνου: για πόνους που γνωρίζεις την προέλευση τους όπως ένα κτύπημα, ένα κόψιμο κλπ.
 • Ποτήρι με το Νερό : Η Τεχνική που σου φέρει απαντήσεις και πληροφορίες για σωστές αποφάσεις.
 • Νοερή Οθόνη, Οραματισμός – Φαντασία: Δημιουργείς τη νοερή οθόνη σου για οραματισμό και φαντασία, δύο λειτουργίες που σε περνούν σε ανώτερο νοητικό επίπεδο.
 • Κλειδιά της Μνήμης: Η Τεχνική για να βελτιώσεις τη μνήμη σου κάνοντας εξάσκηση με οραματισμό και φαντασία.  
 • Τεχνική Τριών Δαχτύλων: Για καλύτερη απομνημόνευση πληροφοριών που διαβάζεις ή ακούς καθώς και για επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος σε εξετάσεις.  Ακόμα με αυτήν την τεχνική δημιουργείς συμπτώσεις στη ζωή σου που σου λύνουν προβλήματα.
 • Καθρέπτης του Νου: Με την Τεχνική του Καθρέπτη του Νου μαθαίνεις να χρησιμοποιείς τον οραματισμό και τη φαντασία για να αλλάξεις μια κατάσταση που υπάρχει και να δημιουργήσεις για τον εαυτό σου ότι επιθυμείς να έχεις, να κάνεις ή να είσαι. Ο Νόμος της Έλξης σε πλήρη εφαρμογή
 • Έλεγχος Συνηθειών:  Για να μάθεις να ελέγχεις ανεπιθύμητες συνήθειες και να το πετυχαίνεις απλά και εύκολα χωρίς να υποφέρεις στη συνέχεια από την έλλειψη αυτής της συνήθειας. Είναι εύκολο γιατί δουλεύεις με οραματισμό και φαντασία στη συχνότητα άλφα.
 • Νοητική Άσκηση «Από τον μικρόκοσμο στο μακρόκοσμο»: Εδώ αφήνεις τον φυσικό κόσμο που αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου και περνάς στο κόσμο τον οποίο μπορείς να αντιληφθείς μόνο με τις αισθήσεις του Νου.
 • Εργαστήρι του Νου : Η Δημιουργία ενός Εργαστηρίου στη Δημιουργική Διάσταση για την πνευματική σου εργασία καθώς και η εισαγωγή των συμβούλων σου μέσα σ’ αυτό. Η κορυφαία τεχνική του σεμιναρίου που μπορείς να δουλέψεις περιπτώσεις και να λύσεις προβλήματα με την βοήθεια των συμβούλων, σε κάθε τομέα όπως: υγείας, σχέσεων, εργασίας, βελτίωση επιδόσεων σε ότι κάνεις, στο να μάθεις κάτι καινούργιο κ.α.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Περιλαμβάνονται ΜΟΝΟ σε αυτή την σελίδα. Αν φύγεις δεν θα εγγυούμαστε ότι θα ξαναβρείς αυτά τα ΔΩΡΑ.

Bonus #1:

Ήχος ΑΛΦΑ για χαλάρωση

Για όσους έχουν εκπαιδευτεί να πηγαίνουν στην συχνότητα Άλφα ο ήχος αυτός βοηθάει τον εγκέφαλο τους να λειτουργεί σταθερά στους 10c/sec που είναι η καλύτερη ποιότητα συχνότητας Άλφα. 

Επίσης έχει θεραπευτική επίδραση και επί πλέον σε αυτή τη συχνότητα έχεις επαφή και με τα δυο εγκεφαλικά ημισφαίρια και ανοίγει η επικοινωνία με τα ανώτερα νοητικά επίπεδα.

Bonus #2:

Ήχος Χαλάρωσης Silva

Ο ήχος που χρησιμοποιείται και στο στις ασκήσεις του σεμιναρίου. 

Που σε οδηγεί από τα εξωτερικό επίπεδο Βήτα στο εσωτερικό επίπεδο Άλφα. 

Για να μπορείς να χαλαρώνεις και να κάνεις και μόνος σου τις ασκήσεις σου και τους προγραμματισμούς σου στη συχνότητα του επιπέδου Άλφα.

Bonus #3:

Μαγνητοσκόπηση απο Live Σεμινάριο

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να σου δώσει τα μέγιστα απο τον υπολογιστή σου.

Έχει την ίδια ύλη με το ζωντανό σεμινάριο, αλλά το ζωντανό σεμινάριο έχει μια διαφορετική αίγλη.

Για αυτό τον λόγο το προσθέσαμε και αυτό.

Παίρνοντας σήμερα το πρόγραμμα θα πάρεις και την μαγνητοσκόπηση απο ένα ζωντανό Σεμινάριο.

Bonus #4:

e-book ΜΕΘΟΔΟΣ SILVA

Το βιβλίο που άλλαξε την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων με την επιστημονική εξήγηση της θεωρίας της Μεθόδου Silva.

Είναι ένα φανταστικό εργαλείο για κάποιον που έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο ή θέλει να ενημερωθεί υπεύθυνα για τη Μέθοδο.

Με την εγγραφή σου σήμερα θα σου στείλουμε και το βιβλίο της Μεθόδου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Bonus #5:

Πρόσβαση σε Live Webinar

Αρκετές φορές τον μήνα κάνουμε WEBINAR μόνο για τους αποφοίτους του σεμιναρίου.

Με την αγορά του σεμιναρίου θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα αυτά τα Webinar.

Εκεί θα μπορέσεις να ρωτήσεις ότι θέλεις και να πάρεις Live της απαντήσεις σου.

Τι λένε οι αποφοιτοί μας

Μια επανάληψη με το

τι θα πάρεις

Μόλις κάνεις την εγγραφή σου!!!

Αν έχεις σκοπό λοιπόν να πάρεις ΕΣΥ τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σου

Τότε εκμεταλεύσου την προσφορά και πάρε το σεμινάριο ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ 188 €

1
βημα 1: τα στοιχεια σου
Όνομα - email - τηλέφωνο
2
Τα Στοιχεία σου
Στοιχεία αγοράς

* Denotes mandatory fields

Shipping
Προχώρησε σε ασφαλή πληρωμή

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο μπορώ μετά να έρθω και σε κάποιο ζωντανό;

Ναι φυσικά μπορείς. Θα έχεις και ειδική τιμή για αυτό.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι πληρωμής;

Ναι μπορείς να πληρώσεις και με ακτάθεση στην τράπεζα. Για να το κάνεις αυτό στείλε μας email στο : sales@metaxatoseminars.gr