Silva Intuition System

Πως να αναπτύξεις την διαίσθηση σου ώστε να έχεις καθοδήγηση και τις απαντήσεις που χρειάζεσαι

Ακόμα και αν πιστεύεις οτι εσύ δεν μπορείς

Με το Silva Intuition System ολοκληρώνεις την εκπαίδευση σου στην Μέθοδο Silva και οι ικανοτητές σου εκτοξεύονται!

Σημαντικό: Δες το video απο κάτω

Κράτησε τώρα την θέση σου!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Item Price
140€ από 280€
€23
1
Τα στοιχεια σου
όνομα,τηλέφωνο, κλπ
2
Πληρωμη
Στοιχεία πληρωμής

* Denotes mandatory fields

Shipping
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σου

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ 
3 Σεπτεμβρίου (ώρες 16:00 - 22:00) 
και 4,5 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00 - 18:00)

Το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε εσένα και μια διαισθητική ζωή...
είναι η αντίσταση μέσα στο μυαλό σου
Αφαίρεσε αυτή την αντίσταση, και θα εισέλθεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο αντίληψης για καλύτερη λήψη αποφάσεων. 

Η Silva το ονομάζει: διαισθητική ζωή -το μυστικό κλειδί για την επιτυχία σου. 

Σκέψου το! 

Πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστορία, υπάρχει αυτό το τυχερό προαίσθημα ή μια καταπληκτική σύμπτωση. 

Αυτή η «εσωτερική γνώση» είναι η κατευθυντήρια δύναμη που θα σε οδηγήσει μέσα από τη ζωή, χωρίς να χάσεις βήμα. 

Μπορείς να αποφύγεις την αγωνία της αναποφασιστικότητας, της ανησυχίας και του φόβου.
Εκατομμύρια απόφοιτοι Silva σε όλον τον κόσμο - ανάμεσα τους πολλοί επιστήμονες, γιατροί, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες - χρησιμοποιούν στο μέγιστο τις διαισθητικές τους ικανότητες και απολαμβάνουν μια ζωή πέραν του συνηθισμένου.

Φαντάσου να μπορούσες … να

 • Αποκτούσες την δημιουργική ορμή ή ένα ξεκάθαρο σχέδιο που θα σε εκτόξευε προς τους στόχους σου
 • ​Αποκτούσες ισχυρή και ακριβή καθοδήγηση για τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου. Γάμος, αλλαγές στην καριέρα, επενδύσεις, κ.α.
 • ​Αποκτούσες επαφή με την ανώτερη ευφυΐα για να έχεις άμεση και διαρκή βελτίωση στις σχέσεις σου.
 • Ενίσχυες δραματικά την ικανότητα μάθησης σου, έχοντας ελεύθερη πρόσβαση με το νου σου σε μια θάλασσα απεριόριστων πληροφοριών.
 • ​Αντιμετώπιζες το στρες αποτελεσματικά και να είχες την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης μέσα από το επίπεδο διαλογισμού Άλφα και Θήτα.

Η Διαισθητική Ζωή είναι ο στόχος κάθε μαθητή της Μεθόδου Silva

Η εμπειρία δείχνει ότι πάνω από το 97% των μαθητών της Μεθόδου Silva επιτυγχάνουν ένα εκπληκτικό διαισθητικό επίπεδο μετά από μόλις δύο ημέρες εκπαίδευσης για την ανάπτυξη της διαίσθησης τους.
Αυτά τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας είναι αποτέλεσμα 5 δεκαετιών και εκατομμυρίων δολαρίων σε έρευνες για την τελειοποίηση της διαδικασίας ενίσχυσης της ανθρώπινης διαίσθησης. Δουλεύοντας με εκατομμύρια αποφοίτους της Silva κάθε ηλικίας, είμαστε σίγουροι πια ότι το πρόγραμμά μας είναι ένα από τα πιο βελτιστοποιημένα, δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προγράμματα για τη διαίσθηση.

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο;

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου!

Ημέρα 1η & 2η

 • Τα βασικά της Διαίσθησης: Μάθε την αποτελεσματική χρήση των θετικών δηλώσεων και κατανόησε την πιο σημαντική συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσεις για να αναπτυχθούν οι διαισθητικές ικανότητες σου. Επανεξέτασε τους συμπαντικούς κανόνες βήμα-βήμα για να ωφεληθείς τα μέγιστα από το διαλογισμό και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το διαισθητικό νου σας.
 • ​Μεγάλη χαλάρωση: Βίωσε βαθιά χαλάρωση και την κατάσταση διαλογισμού. Προετοίμασε το φυσικό σου σώμα, τις σκέψεις, και το νου σου για την εμπειρία χαλάρωσης. Κατανόησε τον τρόπο που το σώμα σου ανταποκρίνεται όταν διαλογίζεσαι. Καθιέρωσε σημάδια για μικρότερους, αποτελεσματικούς διαλογισμούς.
 • ​Σταγόνα της πηγής Ενέργειας: Αυτή είναι μια άσκηση που σου επιτρέπει να βιώσεις το πώς είσαι συνδεδεμένος και ένα με την Συμπαντική Πηγή Δημιουργικής Ενέργειας, της ενέργειας μέσα από την οποία προέρχονται τα πάντα. Την πηγή όλων των πληροφοριών. Θα δημιουργήσεις μια αναπαράσταση του Πνευματικού εαυτού σου που είναι ένα με πηγή ενέργειας και θα σε βοηθάει να λύνεις προβλήματα. Μάθε πώς να πειθαρχήσεις τη φαντασία σου, ώστε να μπορείς να ελέγχεις την διαίσθησή σου.
 • ​Η τεχνική της Όλο-Θέασης, Νοερή οθόνη: Αυτή είναι μια ενεργειακή  άσκηση διαλογισμού που θα σου διδάξει πώς να πετυχαίνεις περισσότερα από ό,τι θέλεις, καθώς θα μπορείς να παίρνεις καθοδήγηση από την Δημιουργική σου Πηγή Ενέργειας και να είσαι σίγουρος ότι κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένας διαλογισμός που βιώνεται με έναν ολογραφικό τρόπο όπου οι λύσεις παρουσιάζονται σαν να έχουν ήδη συμβεί, βοηθώντας να εξασφαλιστεί η εκδήλωσή τους.
 • ​Νοητική προβολή στα μέταλλα: Ανέπτυξε τη διόραση, τη διακοή σου και τις κιναισθητικές σου ικανότητες με την καθαρή δύναμη της φαντασίας, την πιο ισχυρή ικανότητα για την ενίσχυση της διαίσθησής σου. Άνοιξε το δρόμο για τα θεμελιώδη επίπεδα όλης της φυσικής ύλης και εξερεύνησε αυτά τα επίπεδα, από υποκειμενική άποψη, ενσωματώνοντας ειδικά νοητικά εργαλεία.
 • ​Άσκηση ψυχομετρίας: Ζήσε τη χαρά και την ελευθερία της σύνδεσης με τη συλλογική συνείδηση. Το πιο σημαντικό βήμα για να λειτουργείς πιο αποτελεσματικά στην υποκειμενική διάσταση είναι η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου. Θα ασκηθείς στο πώς να διαβάζεις τις ενέργειες που έχουν εντυπωθεί σε άψυχα αντικείμενα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Αυτή είναι μια δυναμική, διαδραστική ομαδική άσκηση που σου επιτρέπει να βιώσεις τις διαισθητικές σου ικανότητες με ένα διασκεδαστικό και ζωντανό τρόπο.

Ημέρα 3η

 • Σύνδεση με το σκοπό: Θα καταλάβεις γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι μισούν αυτό που κάνουν, επειδή δεν ζουν συνειδητά ή σε σύνδεση με τον σκοπό τους. Περιλαμβάνει μια άσκηση διαλογισμού, όπου μπορείς να βιώσεις ένα όραμα για το σκοπό της ζωής σου και μια συζήτηση για το πώς ο σκοπός αυτός δεν ισούται πάντα με τη δουλειά σου! Ανακάλυψε το τέλειο σχέδιο για τη ζωή σου και τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το επιθυμητό επίπεδο της τελειότητας.
 • ​Νοητική προβολή στο φυτικό και ζωικό βασίλειο: Θα αναπτύξεις την ικανότητα υποκειμενικής επικοινωνίας με το φυτικό και το ζωικό βασίλειο καθώς και με το βασίλειο του ανθρώπου που θα σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες και να ωφεληθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα μάθεις να συντονίζεσαι νοητικά με τα 5 επίπεδα ενεργειακής συχνότητας σύμφωνα με την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη και έτσι να ενισχύεις τη διαίσθησή σου. Αυτός είναι επίσης ένας τρόπος για να ενισχυθεί η ικανότητα σου να βοηθάς νοητικά την ανάπτυξη των φυτών σου από κοντά ή και από απόσταση και να ενισχυθεί η επικοινωνία και η σύνδεση σου με τα κατοικίδια ζώα σου.
 • ​Νοητική προβολή στην ανθρώπινη ανατομία: Μάθε τον σωστό τρόπο για να εφαρμόσεις εξ αποστάσεως θεραπεία και τεχνικές οραματισμού με πρόθεση τη διόρθωση προβλημάτων και τη θεραπεία. Αυτό είναι το κλειδί για να αναπτύξεις καθαρή ενόραση, ή διόραση, προκειμένου να έχεις πρόσβαση σε όλα τα είδη της γνώσης. Θα κάνεις ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από την ανθρώπινη ανατομία από μια ψυχική άποψη και θα μάθεις να εφαρμόζεις πνευματική θεραπεία.
 • ​Ασκήσεις περιπτώσεων προβλημάτων υγείας: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτή την τελική φάση της διαισθητικής ανάπτυξης θα καλυφθούν μέσα από 4 βήματα, τα οποία περιλαμβάνουν: (1) Την τέχνη της αποστολής ενέργειας σε άλλους που έχουν ανάγκη, (2) Πώς να ανιχνεύσεις μια ανωμαλία στην υγεία εξ’ αποστάσεως χρησιμοποιώντας μόνο το νου σου, (3) Οδηγίες για μια ψυχική συνεδρία, (4) Θα βιώσεις το υψηλότερο σημείο της διαίσθησή σου με τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων και των δυνατοτήτων σου για να αισθανθείς και να γνωρίσεις το μυαλό και το σώμα του παραλήπτη σου.
 • ​Οι Σπόροι του σκοπού: Αυτός είναι ένας διαλογισμός που σημαίνει ότι συμμετέχεις σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά στο ολόγραμμα. Σε αυτό το διαλογισμό η προσωπική σου αναπαράσταση της δημιουργικής πηγής ενέργειας σε καθοδηγεί για να φυτέψεις σπόρους στο μελλοντικό σου χρονοδιάγραμμα που θα καρπίσουν σε όλες τις εμπειρίες της ζωής σου με επιτυχία που θα σε κρατήσει στο μονοπάτι της επιλογής σου.
TERMS  I  PRIVACY  I  LEGAL
All Rights Reserved 2020. Yourbrand.com